Top 5 leukste relatiegeschenken om te krijgen

relatiegeschenken
Posted by: Angela Comments: 0

Top 5 leukste relatiegeschenken om te krijgen

Wat zijn nu leuke relatiegeschenken om te krijgen. Zit je te wachten op weer een nieuwe pen, die usb stick of die fles rode wijn? Vast niet! Maar wat zijn dan wel de beste en vooral leukste relatiegeschenken om te krijgen? Wij zochten het voor je uit en hebben het voor je op rij gezet.

 

Zo is de trend van dit moment absoluut het laten bedrukken van pennen, flessen en kleding. Maar ook elektronica als een powerbank of die USB stick doet het goed! Laten we de leukste relatiegeschenken snel doorlopen. 

1. Het laten bedrukken van pennen

Een pen krijgen is natuurlijk ontzettend leuk. Je hebt verschillende soorten pennen die je kunt kiezen. Wat dacht je van een luxe parker of die ouderwetse vulpen. Werkelijk alles en elk type pen kun je laten bedrukken of zelfs graveren. Waardoor je zelfs met een unieke luxe pen kunt kiezen. Hoe leuk en bruikbaar is dit om te krijgen.

2. Kleding laten bedrukken

Bedrukte kleding is natuurlijk leuk! Zeker als het om een warme sjaal, pet of jas gaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk en persoonlijk te maken. Zeker wanneer het past bij jouw boodschap of het doel dat je hebt is het leuk om te krijgen. Wat dacht je van een paraplu met het Hollandse Weer!

3. Drinkflessen met een logo

Ook bidons en drinkflessen zijn leuk en duurzaam om te krijgen. Ze zijn te koop in heel veel verschillende soorten. Waarbij jouw logo er vrijwel altijd op past. Een drinkfles neem je mee als je gaat sporten, werken of onderweg bent. Een handig en leuk item. 

4. Laat tassen bedrukken

Een tas hebben is natuurlijk altijd welkom. Dat maakt het een geweldig item om te krijgen en gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten tassen die je kunt laten bedrukken voor elk soort gebruik. Een goede en slimme keuze dus.

5. Kies voor een apparaat

Tot slot is een Powerbank of die geweldige USB stick natuurlijk ook bijzonder welkom en heel leuk om te krijgen. Het zijn echte hebbedingen die ook nog eens goed van pas komen waar je ook bent. 

 

Je merkt het al, relatiegeschenken zijn er in veel soorten en maten. Waarbij ze ontzettend leuk zijn om te krijgen. Maar bij voorkeur bruikbare items!

Get Your Free Instant SEO Audit Now

Improve your seo ranking with porto

Best SEO Features & Methodologies. Better SEO than your competitors

[contact-form-7 id="191" title="Check Form"]